İSTANBUL / BEYOĞLU - Fındıklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

FINDIKLI MÜNAZARA İLK MAÇINDA

Fındıklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi münazara takımı ilk turnuvasına katıldı. Cumartesi günü İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlenen çaylaklar turnuvasına katılan münazara takımı çeşitli sonuçlar elde etti.  Aralık ayında egzersiz çalışmaları kapsamında münazara eğitimi almaya başlayan öğrenciler, turnuvalarda da yer almaya başladı. 11-A sınıfından Ali Umut Umur ve Gülnur Pehlivan’dan oluşan “Maksat Muhabbet Olsun” takımı, Fındıklı adına bir turnuvaya katılan ilk takım oldu. Gün boyu süren organizasyonda 4 maç yapan münazara takımı, kısa sürede aldıkları eğitime karşın iyi sonuçlar elde etti.   Güzel bir deneyim yaşadıklarını belirten öğrenciler, önümüzdeki günlerde düzenlenecek diğer turnuvalara da katılarak okulumuzu temsil etmek istediklerini belirttiler.

Yayın: 26.02.2024 - Güncelleme: 26.02.2024 17:50 - Görüntülenme: 64

Etiketler :