İSTANBUL / BEYOĞLU - Fındıklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ekm

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Sevgi ACABAY, Değerlerimle Çok Daha Değerliyim adlı eTwinning projesini başlatmıştır.

Projenin amacı, 21.yüzyıl becerilerini kazanmasını hedeflediğimiz çocuklarımızın kültürlerinde var olan değerlerini yaşantılarına aktararak sorumluluk sahibi, hoşgörülü, saygılı, sevgi dolu, ülkesine faydalı, duyarlı, bilinçli, adaletli bireyler olmalarıdır.

Nis

1-7 Nisan Kanser Haftası panosu hazırlanarak öğrencilerin hazırladıkları afişler okulumuzun farklı yerlerine asılmıştır.Öğrencilere broşür dağıtımı yapılarak gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır.Sağlıklı yaşam alışkanlığı ve kansere karşı farkındalık oluşturmak için bu hafta boyunca pembe kurdele takma etkinliği uygulanacaktır.Öğretmen ve öğrencilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Nis

Afiş çalışmamız oylama sonunda 1.olmuştur.Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

Pinish web 2 .0 aracıyla 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ nedeniyle yapılan çalışmalar.

Nis

Okulumuzun da içinde bulunduğu Milletin Kalbine Gönülen Destan İSTİKLÂL MARŞI projemizle 21 MARTTA ta 21 proje ile buluşup DÜNYA SU GÜNÜ'nü kutladık .

Nis

Okulumuz öğrencilerinin hazırladığı afiş çalışmaları ilk önce okulumuz içerisinde oylandı. 1.seçilen afiş STAY SAFE AND HEALTY projesi afiş seçimine gönderildi. 10 okulun öğrencileri arasında yapılan oylamada öğrencimizin afişi 1.seçildi.Yarışmada 1.seçilen öğrencimizi ve yarışmaya katılarak emek veren  tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Okulumuz öğretmenlerinden Aylin SARI'nın öncülüğünde ''Stay Safe and Healty'' adlı projemiz başlamıştır.Projemiz Türkiye'nin farklı bölgelerinden katılan 10 okulun öğretmenleri ve öğrencileri ile birlikte yürütülecektir.Projemizin amacı öğrencilerimize sağlıklı  yaşam becerisi konusunda farkındalık kazandırma, sağlıklı beslenme, sağlıklı giyinme, Covid-19 sürecinde salgın hastalıklardan korunma  ve sağlıklı bir yaşam sürmeyle ilgili çalışmalar yaparak ürünler ortaya çıkarmaktır.