İSTANBUL / BEYOĞLU - Fındıklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

1-7 Mart tarihleri arasında Yeşilay Haftası'nı kutluyor, hafta kapsamında yaptığımız etkinliklerle toplumun bağımlılık konusunda bilinç ve farkındalık düzeyini artırmayı hedefliyoruz.

Şbt

Fındıklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi münazara takımı ilk turnuvasına katıldı. Cumartesi günü İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlenen çaylaklar turnuvasına katılan münazara takımı çeşitli sonuçlar elde etti.  Aralık ayında egzersiz çalışmaları kapsamında münazara eğitimi almaya başlayan öğrenciler, turnuvalarda da yer almaya başladı. 11-A sınıfından Ali Umut Umur ve Gülnur Pehlivan’dan oluşan “Maksat Muhabbet Olsun” takımı, Fındıklı adına bir turnuvaya katılan ilk takım oldu. Gün boyu süren organizasyonda 4 maç yapan münazara takımı, kısa sürede aldıkları eğitime karşın iyi sonuçlar elde etti.   Güzel bir deneyim yaşadıklarını belirten öğrenciler, önümüzdeki günlerde düzenlenecek diğer turnuvalara da katılarak okulumuzu temsil etmek istediklerini belirttiler.

Kızılay Beyoğlu Şubesi Farkındalık Eğitimi

Kızılay Beyoğlu Şubesi tarafından, okulumuz Kızılay Kulübü öğretmenleri ve öğrencilerinin eşliğinde tüm öğrencilerimize kan bağışının önemi hakkında bilgilendirme yapılmıştır.

Ekm

29 Ekim 2023 günü Cumhuriyrtimizin 100. Yıl Dönümünde hepimiz 100 yıl önce Cumhuriyeti ilan edenler kadar heyecanlı ve mutluyduk.

Öğrencilerimiz ve Öğretmenlerimiz günler öncesinden hazırlıklara başladılar ,okulumuzun her yanı Türk Bayrakları,Atatürk ve Cumhuriyrt fotoğrafları ile balonlarla süslendi.

Okul koromuz 100. Yıl Marşını seslendirdi, Şiirler okundu ,Tarih Öğretmenimiz konuşmasıyla 100 yıl öncesini sanki bize yaşattı.

Konferans Salonumuzda ve okulumuzun bahçesinde iki ayrı tören yaptık ,100. Yıl coşkususnu içimizde hissettik.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapasamında okulumuzda tüm panolarımız süslendi. Görsel Sanatlar Öğretmenimiz , öğrencilerimiz ile birlikte panolarımızı Atatürk'ün Cumhuriyeti ilan ederken verdiği mücadeleyi anlatan karelerle süslediler.

100i Yıl coşkusu tüm öğrencilerimizi sardı

Okul İklimi Proje Ekibi Sınıf Temsilcileri ile Buluştu.