İSTANBUL / BEYOĞLU - Fındıklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Eyl

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulunun aldığı karar gereği Fındıklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü Okul Aile Birliği'nin Genel Kurul Toplantısı 13 Ekim 2021 Çarşamba günü saat 14:30'da Covid-19 kurallarına uygun olarak okulumuzun konferans salonunda yapılacaktır.

Ağu

Etkinlikte öğrencilerimizi çekilişle sürpriz hediyeler beklemektedir.

Ağu

Kurs başvuruları 12.sınıf öğrencilerimiz için 24-30 Ağustos  tarihleri arsında yapılacaktır.

DAL TERCİHİYLE İLGİLİ GENEL BİLGİLER

May

29 Mayıs Cumartesi günü saat 19.00'da 9 ve 10. sınıf öğrencilerimiz için dal tercihi bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.Microsoft Teams üzerinden yapılacak toplantıya öğrenci ve velilerimizin belirtilen tarih ve saatte katılmaları gerekmektedir.

May

Sınavlara yönelik sıkça sorulan sorular ve cevapları:

May

Sınavlara yönelik değişiklikler hakkında aşağıdaki linki tıklayarak konuyla ilgili güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.

May

Milli Eğitim Bakanlığı'nın sınavlara yönelik yeni düzenlemesi aşağıdaki gibidir.