Fındıklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0212 249 20 47
WEB http://beyoglufindikli.meb.k12.tr
Adres : Ömer Avni Mah. Beytülmalci Yokuşu No10 KabataşSetüstü Beyoğlu / İSTANBUL
VİZYON : Vizyonumuz; Saglik alanında değişen ihtiyaçlar doğrultusunda yenilik ve değişimlere acik, gelişen teknolojiyi takip eden, mesleki alanda en son bilgilerle donatilmis, bilimsel düşünme gücüne ve geniş dünya görüşüne sahip, insan ilişkilerinde sevgi,saygi ve duyarliligi prensip edinen, Anadolu Saglik Meslek Liseleri içinde kaliteli saglik elemanı yetiştirmede öncü bir okul olmaktır.
MİSYON : Ülkesine karsi görev ve sorumluluklarinin bilincinde, milli ve manevi değerlere sahip, insani merkeze alan, hasta haklarina saygili, almis olduğu sağlık bilgilerini sahada uygulayabilen, sağlık alanında sorumluluk almaya yeterli ve yetkili, uluslararasi kalite standartlari doğrultusunda ülkemizi geleceğe hazirlayacak bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen :
Resim Sınıfı :
Müzik Sınıfı :
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : Tam Gün
Kantin: 0
Yemekhane : 0
Revir : 0
Saatler : 08:00 16:55
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Pansiyon :
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Okulumuza ulaşım kolaydır.Kabataş vapur iskelesine 250 mt uzaklıktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Taksim Meydanı´na 350 metre Kabataş İskelesi´ne 100 Metre yürüme uzaklığındadır.
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :
Diğer Hususlar :